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レシピ

りんごとバナナのチャツネwith REDMAMA
◆ 材料
紅玉1個、バナナ1/2本、玉ねぎみじん切り大さじ2、レモンくし切り1/4個分、ドライクランベリー大さじ2、砂糖40g、りんご酢30cc、オールスパイスひとつまみ、REDMAMA小さじ1/2
◆ 手順
(1)リンゴは皮をむき小さく切り、砂糖をまぶしておく。バナナは輪切りにする
(2)リンゴとりんご酢を深めの耐熱容器に入れ、ラップをかけてレンジで4分加熱
(3)すべての材料を(2)に入れて混ぜ、ラップをせずにレンジで2分加熱し、水分を飛ばすように混ぜる
(4)水分が多すぎるようなら、さらに加熱し、水分を飛ばす
(5)煮沸消毒した瓶にいれ、冷蔵庫で1週間程度保存できる
◆ カロリー
約155kcal
Apple Banana Chutney with REDMAMA
◆ INGREDIENTS
1 Granny Smith Apple, 1/2 banana, 2tbs of finely chopped onion, 2 slices of lemon, 2 tbs of dried cranberries, 1.4oz of sugar, 1.7oz of apple vinegar, a pinch of all-spice, 1/2 tsp of REDMAMA
◆ DIRECTIONS
1. Peel the skin and chop apple. Cover apple with sugar.
2. Microwave 1 and apple vinegar without lid on for 4 minutes.
3. Add rest of ingredients, mix and microwave another 2 minutes without lid on.
4. Keep 2 in the sealed sterilized jar. You can keep it in the refrigerator up to 1 week.
◆ Calories per serving
155kcal

SPECIAL THANKS!! RECIPE BY RIEKO SUZUKI